.

.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μια μέρα θα ξυπνήσουμε, βιώνοντας την απόλυτη φρίκη...

EGLHMATIKOTHTA
 Νίκος Χιδίρογλου

Το πρώτο θέμα: ένας μουσουλμάνος, σφάζει και για την ακρίβεια, αποκεφαλίζει on camera με μαχαίρι, έναν άτυχο νέο στην Τυνησία, γιατί ο τελευταίος ασπάστηκε το χριστιανισμό.
Άλλος ένας μάρτυρας της πίστης μας. Το βίντεο δεν έπαιξε σε μια χριστιανική χώρα, όχι. Δεν ήταν προϊόν κάποιας «ισλαμοφοβικής» εκπομπής, όπως θα αποκαλούσε την εδώ προβολή του βίντεο ένας αριστεριστής, από αυτούς που θέλοντας να προσεταιριστούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, κάνουν ότι δεν βλέπουν την βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους κύκλους τους. Το βίντεο έπαιξε στην αιγυπτιακή τηλεόραση, ενώ πολύ χαρακτηριστικός είναι ο αποτροπιασμός που εκφράζει πολύ έντονα, ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος. Είναι πολύ σκληρό, καθώς αποτυπώνει από απόσταση μισού μέτρου τον αποκεφαλισμό του άτυχου νέου, με τον δήμιο να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Φυσικά, όσοι αντέξαμε και το είδαμε μέχρι το τέλος (προσωπικά, δεν μπόρεσα να το δω όλο...), σκεφτήκαμε την ίδια στιγμή τι θα μπορούσαν να κάνουν διάφοροι από όλους εδώ τους υπανάπτυκτους τριτοκοσμικούς, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, που με την ενθάρρυνση του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΜΚΟ, μας κουβαλάνε εδώ οι διακινητές λαθρομεταναστών, θέτοντας όλους μας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο. Ο κίνδυνος να ξυπνήσουμε μια μέρα και να μάθουμε για αποκεφαλισμούς, κλειτεριδοκτομές, μαζικά εγκλήματα και ποιος ξέρει και τι άλλο, στο όνομα της τζιχάντ, είναι πλέον ορατός.
Και η απούσα Πολιτεία κάνει λόγο για «πολυπολιτισμικότητα»...
Οι αγαπημένοι της αριστεράς λαθρομετανάστες που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, είναι εδώ. Η ΕΛΑΣ, είναι απούσα. Και στην Παιανία, μια νύχτα τρόμου, είχε αιματηρό αποτέλεσμα. Διαδοχικές εισβολές τριών αλλοδαπών κουκουλοφόρων σε σπίτια, είχε ως κατάληξη τον θάνατο του ενός 43χρονου Αλβανού από τα πυρά μιας κυνηγετικής καραμπίνας ομοεθνή μας.
Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις αλλοδαποί κουκουλοφόροι, μετά τις 2:00 πμ, εισέβαλαν σε οικία, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, δεν αποθαρρύνθηκαν. Γνωρίζοντας πως ακόμα και αν τους έπιαναν θα τους άφηναν ελεύθερους, μπούκαραν σε άλλη οικία. Ενεργοποιήθηκε όμως ο συναγερμός, ξύπνησε η ιδιοκτήτρια, οι ληστές την απείλησαν με μαχαίρι (της το κόλλησαν στο λαιμό) αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι και με τους δύο γιούς της, 23 και 25 ετών, οι οποίοι έτρεψαν τους κακοποιούς σε φυγή. Ήρθε η ΕΛΑΣ, αλλά δεν εντόπισε τους δράστες.
Οι οποίοι, επανήλθαν και εισέβαλαν στην ίδια γειτονιά σε άλλο, τρίτο σπίτι. Εκεί, ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα για να τους απομακρύνει. Όμως, βλέποντας τους κακοποιούς ο ένας εκ των γιών της γυναίκας που είχε δεχθεί την «επίσκεψη» των αλλοδαπών κακοποιών (φοιτητής Ιατρικής παρακαλώ, εργαζόταν παράλληλα και στην οικογενειακή επιχείρηση), τους καταδίωξε και πυροβόλησε τον έναν, έναν 43χρονο Αλβανό, σκοτώνοντάς τον (το όπλο το κατείχε νόμιμα) και σήμερα θα οδηγείτο στον εισαγγελέα.
Ένας ακόμα 46χρονος Αλβανός κακοποιός, από αυτούς που θα σπεύσουν οι διάφορες ΜΚΟ να ενισχύσουν, παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν τα συμβάντα που σας περιγράψαμε, είχαν διαπραχθεί στην ίδια περιοχή εισβολές κακοποιών σε οικίες. Βέβαια, οι γραφειοκράτες της ΕΛΑΣ αδιαφόρησαν προκλητικά και κατά παράβαση καθήκοντος, με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω.
Ο Δήμος Παιανίας δίπλα στην οικογένεια που δοκιμάζεται
Τις προηγούμενες ημέρες, η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από μια σειρά εγκληματικών και συνάμα ρατσιστικών επιθέσεων από αλλοδαπούς κακοποιούς, κυρίως Αλβανούς, κατά Ελλήνων ηλικιωμένων. Η φωτογραφία του ομοεθνή μας από το Νέο Κρίκελο Φθιώτιδας, με το παραμορφωμένο από το ξύλο πρόσωπο, μιλά από μόνη της.
Στην Καβάλα, στη Φθιώτιδα, στη Βοιωτία, στην Εύβοια, στην Αττική, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, τα «εκλεκτά» τέκνα της πολυπολιτισμικότητας, χύνουν το αίμα Ελλήνων και δη ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, χωρίς κανείς εξ αριστερών να διαμαρτύρεται, μην μπας και χαλάσει η πολυπολιτισμική τους «σούπα». Εμείς εδώ στην «ΕΩ», επικροτούμε τη δήλωση του δημάρχου Παιανίας Γ. Δάβαρη, ο οποίος, αναφερόμενος στον 23χρονο που υπερασπίστηκε τη ζωή και την περιουσία της οικογένειάς του, δήλωσε ότι «όλη η κοινωνία της Παιανίας θα βρεθεί δίπλα στον νεαρό, στον συμπατριώτη μας και φίλο μας», προσθέτοντας μάλιστα πως «ο Δήμος θα είναι πρωτοστάτης σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί ένα τέταρτο είδε τη μητέρα του να έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό.
Η δημοτική αρχή θα βρεθεί στο πλευρό του για τον εξής λόγο: γιατί εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε την κοινωνία μας, τυχαίνει να γνωρίζουμε την οικογένεια, τυχαίνει να γνωρίζουμε τους ανθρώπους και το υψηλό ποιόν του παιδιού αυτού». Εδώ, καλό θα ήταν η δημοτική αρχή να στραφεί νομικά κατά της ΕΛΑΣ, που ήρθε, είδε και απήλθε, χωρίς να δώσει σημασία στα κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων των προηγούμενων ημερών. Και το λέμε αυτό, διότι εδώ υπάρχει καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των οργάνων της τάξης.
Μήπως κάποιες απαντήσεις;
Ο ΣΥΡΙΖΑ, καιρός είναι, μιας και θέλει να το παίξει κόμμα εξουσίας, αντί να προαναγγέλλει τον... αφοπλισμό και την «αποστρατικοποίηση» της ΕΛΑΣ, να μας πει πως θα αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Και να μας πει πως θα το κάνει, τη στιγμή που κλείνει συνεχώς το μάτι στους λαθρομετανάστες, εξαγγέλλοντας μάλιστα... επιδόματα (!) και χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για μετάβαση σε τρίτες χώρες, καθιστώντας έτσι τη χώρα μας πόλο έλξης για κάθε τυχοδιώκτη στον πλανήτη. Φυσικά, μην περιμένετε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα Πραγματα Οντως ειναι Δυσκολα αλλα Οσο Μπορουμε Πρεπει να Ειμαστε Αισιοδοξοι!Ας Προσπαθησουμε Τουλαχιστον να μην τα Βλεπουμε Ολα Μαυρα Οσο Δυσκολα και εαν ειναι!

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )