.

.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο .....ΝΕΡΩΝ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΤΑΙ


Ιδού η κατάντια των Οικουμενιστικων Θεολογικων Σχολων του "Ουνιτικου" Πατριαρχειου.
Να στεφανωνουν τους Νερωνες και τους Καλιγουλες της Εκκλησιας.
Τους υβριστας των Αγιων.
Οπως εν προκειμενω τον διαβοητο Γιανναρα, τον χυδαιο αμετανοητο υβριστη ενος κολοσσου αγιου, του Νικοδημου του Αγιορειτου.
Τον υμνητη των γυναικειων .....κρινοδακτυλων!!!
Τον εγκωμιαστη του Νεονικολαϊτισμου.
Η λεγομενη Θεολογικη σχολη της Βοστωνης τον ανακηρυξε επιτιμο διδακτορα της.
Να τον χαιρονται τον ξεπλυμενο Γιανναρα.
Ο Αμερικης Δημητριος εκτος των αλλων προσθεσε και αλλη μια σκοτεινη σελιδα στο βιογραφικο του.Και η αναδειξι σε επιτιμο διδακτορα αυτου του υποκειμενου του υβριστου των συντηρητικων χριστιανων που δειχνει οτι τον ενοχλουν αφανταστα αποτελει ενδειξι οτι ολα τα ιδρυματα του οικουμενικου πατριαρχειου εχουν αλωθει τελειως απο τους Πανθρησκειαστας Οικουμενιστας και Λατινοφρονας.
Απολαυστε, λοιπον, τις νεες χυδαιολογικες κορωνες του διαβοητου γελοιου Γιανναρα εναντιον των ευσεβων που αντιδρουν στην αλωσι της Αγιας μας Ορθοδοξιας.

"Ο καθηγητής Γιανναράς, ο οποίος έγινε δεκτός στη Θεολογική Σχολή και στη Βοστώνη γενικότερα με ξεχωριστή εκτίμηση και ενθουσιασμό από διδάσκοντες και διδασκομένους, ανέπτυξε το θέμα «Η σχέση Ορθοδοξίας και Δύσης, ορθόδοξης εκκλησιαστικής παράδοσης και δυτικού νεωτερικού βίου», χαρακτηρίζοντας «οξύ το πρόβλημα του νεοσυντηρητισμού και φονταμενταλισμού που ταλαιπωρεί σήμερα την πρακτική του βίου των περισσότερων Ορθόδοξων Εκκλησιών».

Ο καθηγητής Γιανναράς είπε ότι «οι ʽΖηλωτέςʼ της Ορθοδοξίας, όπως ονομάζονται στα καθʼ ημάς οι φονταμενταλιστές, είναι, κατά κανόνα, φανατικά αντιδυτικοί: αντιμετωπίζουν τις χριστιανικές Εκκλησίες και ομολογίες της Δύσης σαν το αντίπαλο της Ορθοδοξίας στρατόπεδο, πραγματική απειλή. Διακηρύσσουν ότι είναι βυθισμένη στην πλάνη η Δύση και ταυτόχρονα επιβουλεύεται την Ορθοδοξία. Γιʼ αυτό και κάθε απόπειρα ʽδιαλόγουʼ των Ορθοδόξων με τους Δυτικούς Χριστιανούς, κάθε συμμετοχή στη λεγόμενη ʽοικουμενική κίνησηʼ σημαίνει για τους ʽΖηλωτέςʼ προδοσία της Ορθοδοξίας, ενδοτισμό στην πλάνη, παραίτηση από την πίστη ότι η Εκκλησία είναι μόνο Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική».

Ο κ. Γιανναράς είπε ακόμα, πως «αυτή η βεβαιότητα των ʽΖηλωτώνʼ δεν συνιστά υπεράσπιση συνοδικής απόφανσης, δεν συνάγεται από συνοδική έκφραση της καθολικής εκκλησιαστικής εμπειρίας. Είναι ατομική επιλογή και πεποίθηση ή στηρίζεται συνήθως στη γνώμη κάποιου επίσης ατομικά επιλεγμένου ʽγέρονταʼ που του προσδίδει ʽαντικειμενικήʼ εγκυρότητα ή αγιορείτικη ή όποια άλλη μοναστική του προέλευση...

Ετσι ο ατομοκεντρικός χαρακτήρας του Ζηλωτισμού-Φονταμενταλισμού και η συνακόλουθη ειδωλοποίηση του φορμαλισμού (ʽδογμάτωνʼ και ʽΚανόνωνʼ αυτονομημένων από την εκκλησιαστική εμπειρία) εξομοιώνουν την ʽΟρθοδοξίαʼ των συντηρητικών Χριστιανών με κάθε άλλη ιδεολογική ʽορθοδοξίαʼ: των συντηρητικών Μαρξιστών, των συντηρητικών Φροϋδιστών, κ.ά.».

Δηλαδη μας λεει, ο ανοητως ανοηταινων ΖΗΖΙΟΥΛΟ-ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ, οτι οι Αντιδυτικες και οι Αντιλατινικες αντιδρασεις των σημερινων ευσεβων στα Οικουμενιστικα ανοιγματα των ξεπουπουλιασμενων ρασοφορων του αθεου και μηδενιστικου και Παναιρετικου Οικουμενισμου, δεν ησαν υγιεις αντιδρασεις, σαν τις ανα τους αιωνες αντιδρασεις των Προφητων, των Αποστολων, των Πατερων, των Αγιων, που ήταν συνεχεις και ασταματητες στην ιστορια της Εκκλησιας και ιδιαιτερα απο τον α΄αιωνα μεχρι και σημερα, αλλα καποιων μεμονωμενων επιλεγμενων γεροντων και - μαλιστα σημερα - αγιορειτων.
Και καταφερεται αναιδεστατα και κατα των Ιερων Κανονων (συνακολουθη ειδωλοποιησι του φονταμενταλισμου αποκαλει τα δογματα και τους Κανονες) ο αγιομαχος κουλτουριαρης υβριστης.

Αυτα αποφαινεται η μωρα και η διεστραμμενη κεφαλη του.

Ειναι ιδια και απαραλλακτη με τις διεστραμμενες θεωριες του πατρωνα του Ζηζιουλα Ιωαννου του νεοφανους φωστηρος και νεοπατρος του εσβευσμενου θεωρητικου του Φαναριου.

Δεν λησμονει με τιποτα ο χρεωκοπημενος αυτος και ξεφτυσμενος ψευτοθεολογος, το ψυχογραφημα που επιτυχεστατα του κατασκευασε ο αειμνηστος πατηρ Θεοκλητος Διονυσιατης και μενει εις τον αιωνα.

Και χωρις να εχη σημερα την αντιπαλο γραφιδα του κοιμηθεντος Γεροντος, ξεσπα και εμετει αφοβα εναντιον ολων των σημερινων αγωνιστων της Πιστεως, τους οποιους απεχθανεται ο αλιτηριος και αναισχυντος!

apotixisi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άκρως Ενδιαφέρον το Θέμα. Αλλά δεν Νομίζω ότι εάν Κρίνουμε θα Λυθεί το Θέμα Πόσα Συμφέροντα Υπάρχουνε Πίσω από αυτό Όλο το Θέμα Ποιός να Ξέρει.

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )