.

.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Γεώργιος Ζερβός για τον σκανδαλισμό του πιστού λαού από το Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο και για διάφορα θέματα επικαιρότητας

aktines.


Ποιός είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣΟ Γιώργος Ζερβός ως δημοσιογράφος ξεκίνησε την καριέρα του εκδίδοντας σε ηλικία 17 ετών (μαθητής Γυμνασίου) μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία ήταν και το “μεγάλο σχολείο του”.
Εργάσθηκε σε πολλές ημερήσιες παραδοσιακές εφημερίδες ως ρεπόρτερ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξεως, Εθνικής Άμυνας, Προεδρίας και Εξωτερικών.
Το 1987, ανέλαβε αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Ελεύθερος”. Από το 2001 είναι και Διευθυντής Συντάξεως της εβδομαδιαίας Εκκλησιαστικής Εφημερίδος “Ορθόδοξος Τύπος”.
Επί οκτώ χρόνια ήταν σχολιαστής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84. Διετέλεσε επί 14 χρόνια ανταποκριτής σε Γερμανικά και Αραβικά ΜΜΕ.
Είναι συγγραφεύς ιστορικού βιβλίου, που διαπραγματεύεται την αιματοβαμμένη περίοδο 1944-1949.
Έχει συνεργασθεί ως σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλα γραφεία οικονομικών μελετών της Αθήνας και Ελληνοαραβικής κατασκευαστικής εταιρείας.
Έχει σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες, φιλοσοφία και έχει παρακολουθήσει πολλά Αμερικανικά σεμινάρια οικονομικής θεωρίας.
Είναι σχολιαστής-αναλυτής στον BLUE SKY από το Μάρτιο του 1998. Χόμπι του η ενασχόληση με τη γεωργία.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Βίντεο ήταν Πολύ Καλό. Είπε Μεγάλες Αλήθειες Όσον Αφορά με τον Αρχιεπίσκοπο. Διαφωνώ στο Ότι Έβαλε Όλους τους Μητροπολίτες στο Ίδιο Σακή στο Ίδιο Τσουβάλι Λάθος του Αυτό. Τα Λάθη είναι Βεβαιώς Ανθρώπινα αλλά ότι και εάν Έχει Κάνει ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος δεν Παύει να Έχει Κάνει και Άλλα Τόσα Καλά. Τίποτα Δεν Είπε για το Έργο που Έχει Προσφέρει στην Νεολαία Παρότι ότι Έφθασε στα Άκρα με το να Μεταφράσει που Αυτό είναι Λάθος του Βεβαιώς αλλά ο Άνθρωπος δεν το Έκανε Επειδή Έτσι Γούσταρε Είχε Σκοπό να Βοηθήσει Νέους Ανθρώπους Είχε Καλές Προθέσεις! Ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι και Αυτός Δυνατό Στοιχείο για την Ιερά Σύνοδο και Πάρα Πολύ Μορφωμένος για την Ηλικία του γιατί δεν είναι και Μεγάλος και Σαφής Υπερασπιστής των Ορθόδοξων Δογμάτων ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος Όντως Καμία Σχέση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς είναι και Λειτουργεί Διαφορετικά τα Λάθη είναι Ανθρώπινα το Θέμα είναι να Τονίσουμε και τα Καλά τους. Δεν Χρειάζεται Τόση Απαισιοδοξία Όσο Τραγικά και εάν είναι τα Πράγματα αυτό Δεν Ωφελεί και Ειδικά την Εκκλησία αυτό είναι που την Ζημιώνει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ Γ.ΖΕΡΒΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΊΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ "ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ" ΤΟΥ ΣΥΝ,ΚΚΕ, ΚΛΠ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠ¨ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ.....
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ,ΔΕΝ ΔΙΔΑΞΕ ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ....
ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟ-ΑΜΥΝΤΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟ ΠΙΣΤΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕΣΩΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ (που περιάγουν γην...),ΕΔΩ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ,ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ,ΚΛΠ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΠΡΕΒΕΖΗΣ,Ο ΔΗΜ)ΔΟΣ,Ο ΜΕΣ)ΝΙΑΣ.
ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ!
Ι.ΑΛ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο 11'55 θα Συμφωνήσω με τα Λεγόμενα σου Όσον Αφορά αυτό που Είπες για να Απαλλαγούν Επίσκοποι Κληρικοί από το Δημοσιουπαλληλίκη να Κατέβουν Δίπλα στον Καθένα μας. Να μην Ξεχνάμε ότι Είναι και Άνθρωποι και Ουδείς Αναμάρτητος. Όλοι Έχουμε τις Ευθύνες μας ας Κάνει ο Καθένας την Αυτοκριτική του και Εμείς οι Λαικοί Ειδικά Εμείς θα Έλεγα! Γιατί Δεν Νομίζω ότι Εμείς τους Δείχνουμε Κατανόηση Ξεχνάμε ότι και Αυτοί είναι Άνθρωποι με Πάθη Όπως Όλοι οι Άνθρωποι!

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )