.

.

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το «διάταγμα κατοχής της Ελλάδας απ' το Διευθυντήριο των Τραπεζών»





Μπήκαμε πλέον σε μια περίοδο ανοικτών δικτατορικών εκτροπών: Νομοθετείται η πλανητική δικτατορία των μοχθηρών κακούργων του διεθνούς διευθυντηρίου της κερδοσκοπικής αναλγησίας και αναισχυντίας.

Τα Συντάγματα αποτελούσαν πάντα κουρελόχαρτα για τους ισχυρούς του χρήματος.

Τα κοινοβούλια διακοσμητικά «δημοκρατικά» ντεκόρ της δικτατορίας του χρήματος.


ΣΗΜΕΡΑ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, από κοινού με τους λωποδύτες της πολιτικής αθλιότητα (ΛΑΟΣ) θεσμοθετούν με διατάγματα, όχι απλώς την κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος, αλλά και των διακοσμητικών «δημοκρατικών» ντεκόρ: Της Βουλής.

Εθνικά Συντάγματα, Βουλή και κοινοβουλευτικοί θεσμοί, αυτά τα «επιτεύγματα» των ίδιων των καπιταλιστών, αποτελούν ενοχλητική πολυτέλεια, έστω και σε αυτή την κουτσουρεμένη και δραματικά συρρικνωμένα μορφή τους.

Ούτε και αυτά τα υπολείμματα της αστικής δημοκρατίας και της κοινοβουλευτικής απάτης δεν ανέχονται οι δικτάτορες του σύμπαντος.

Έτσι, η κυβέρνηση, κατέθεσε χτες την τελευταία στιγμή (στο τέλος της συνεδρίασης) και ψήφισε (από κοινού με την προβοκατόρικη «τσόντα» της, τον ΛΑΟΣ) τροπολογία στο «Μνημόνιο Συνεργασίας με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ», με την οποία καταργείται ουσιαστικά η Βουλή τόσο στο νομοθετικό της έργο, όσο και ως βήμα για την ενημέρωση του λαού…

Με την τροπολογία, εξουσιοδοτείται ο υπουργός Οικονομικών να υπογράφει συμφωνίες και συμβάσεις με την ιμπεριαλιστική τρόικα, χωρίς αυτές να ψηφίζονται από τη Βουλή, η οποία πλέον απλά θα ενημερώνεται εκ των υστέρων…

Πιο απλά: Οι Βρυξέλλες, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα υπογράφουν ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν και για όσο θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!!!

Στη Βουλή απλώς θα ανακοινώνονται οι διαταγές και αν θα ανακοινώνονται…

Η θεσμοθέτηση αυτού του πλανητικού δικτατορικού εφιάλτη ανοίγει τις πύλες της κολάσεως.

Για οποιοδήποτε οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό ζήτημα οι αποφάσεις θα έρχονται τελεσιγραφικά από τα ξένα κέντρα: Ως «αποφασίζουμε και διατάζουμε»!!!

Και επειδή τα σχέδια της Νέας Τάξης είναι έτοιμα, στα συρτάρια, εδώ και χρόνια, τώρα θα αρχίσουν να εκτελούνται με πολιτική και νομική επικύρωση από την «Ελληνική» Βουλή!!!

Τώρα θα αρχίζει, όχι απλώς η Ελλάδα να πουλιέται στους ξένους, αλλά να μοιράζεται και σε τιμάρια στους ποικίλους διεθνείς καρχαρίες.

Φυσικά, το πρώτο που προέχει για τους διεθνείς ληστές είναι η «οργάνωση» του κράτους του χρήματος σε μισθοφορική βάση: Σε στρατούς, σε Αστυνομίες και παρακρατικά τάγματα εφόδου, άμεσα ελεγχόμενα από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα.

Οι όγκοι της αλλοδαπής κοπριάς που έχουν πλακώσει, σε βαθμό πνιγηρής ασφυξίας, την Ελλάδα, θα αποτελέσουν το θεμέλιο του νέου μισθοφορικού κράτους και παρακράτους των γενιτσάρων καταστολής.

Με αυτή την αλλοδαπή κοπριά θα σφυρηλατήσουν τα σιδερένια, μισθοφορικά στεφάνια γύρω από την ελληνική κοινωνία.

Η Ελλάδα είναι η ζωντανή ιστορία των αντιστάσεων, των μεγάλων αγωνιστικών κινημάτων και λαϊκών Εξεγέρσεων.

Χρειάζονται, συνεπώς, οι διεθνείς κακούργοι, ειδικά και ιδιαίτερα σιδερένια στεφάνια γύρω από το σώμα της, για να υπερασπίσουν τα «άγια των αγίων» τους: Το κέρδος και τη δικτατορική εξουσία τους.

Για άλλη μια φορά θα αποτύχουν. Τυφλοί από τη δικτατορική τους αυθάδεια, αλλά και από τις μεγάλες προδοσίες των ξεπουλημένων «αριστερών» ηγεσιών, δεν βλέπουν τα διδάγματα της ιστορίας, αλλά ούτε τις εσωτερικές βροντές των κοινωνιών.

Αργά η γρήγορα η «τάξη» του θα αποδειχτεί ότι είναι χτισμένη στην άμμο.

Ο ελληνικός λαός, αλλά και οι λαοί της Ευρώπης και όλου του κόσμου θα εξεγερθούν και θα τους σαρώσουν…

Και οι Έλληνες δωσίλογοι, ιδιαίτερα αυτοί της κυβέρνησης, ας ανοίξουν τους τάφους τους από τώρα.

Δεν θα αργήσει η ώρα…

http://resaltomag.blogspot.com/2010/05/blog-post_2982.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )